Hoewel aan alle pagina’s van de website van Elektrolite de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct microsoft visual c++ 2008 다운로드. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Elektrolite aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website Free download of one piece cartoons.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Elektrolite, dat daarom voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden Pdf creator Hangul. Elektrolite is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden 고전게임 고인돌 다운로드.

Elektrolite bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Elektrolite wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s, tekeningen, schetsen en fotomateriaal 섀도우. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Elektrolite. Het gebruik van het logo van Elektrolite is alleen toegestaan na toestemming van Elektrolite.

Elektrolite hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Elektrolite wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.